INBODY 970 HEALTH CHECK

InBody970

Lichaamssamenstellinganalyse

De high-end InBody970 is ontwikkeld met de geavanceerde InBody technologieën om een nieuwe standaard te zetten voor het analyseren van de lichaamssamenstelling. De InBody970 Resultatenbladen bevatten de meest gevarieerde en nuttige data van alle andere InBody modellen, en het prachtige ontwerp van de InBody970 maakt het mogelijk om jonge kinderen tot atleten en extreme obesitaspatiënten te meten.

De InBody970 is uitgerust met de modernste 3MHz technologie en een nieuw ergonomisch design dat beter dan ooit geschikt is voor verschillende specialismen en voor patiënten met diverse aandoeningen.

7 Verschillende Resultatenbladen voor Uitgebreide Analyse

 

InBody biedt 7 verschillende resultatenbladen om aan alle behoeften van onze onderzoekers te voldoen.

Evaluatie, onderzoek, vergelijkend, visceraal vet, lichaamssamenstelling (voor kinderen), en lichaamswater resultatenbladen zijn beschikbaar.

InBody biedt een evaluatie van de lichaamssamenstelling per leeftijd, op basis van wereldwijd verzamelde InBody Big Data. Hiermee wordt een uitgebreide analyse aangeboden, zodat u uw data kunt vergelijken met de data van de jonge leeftijdsgroep (T-score) en die van dezelfde leeftijdsgroep (Z-score)

 

KENNISMAKEN?

Ook uw persoonlijke doelen halen?

In een vrijblijvende intake bespreken we de mogelijkheden van personal training.

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

Studio Forty Five Amsterdam

Maassluisstraat 101

1062 GA Amsterdam

info@studiofortyfive.nl