Gym Forty Five

A High-end Private Gym gelegen in Amsterdam.
Studio forty five Amsterdam is een luxe gym waar je de fitste versie van jezelf kunt worden. We helpen je om je beter dan ooit te voelen! Studio Forty Five Amsterdam bestaat uit verschillende trainingszones, met zeer luxe voorzieningen. We bieden groepstrainingen aan die je blijven uitdagen. Onze visie is kwaliteit, deskundigheid & hard werken. We staan ​​nooit stil en dagen je continu uit om een ​​stap verder te gaan. We streven naar een private gym en geen overvolle sportschool!

Word Member @ ‘Forty Five’ en download gratis de app in de appstore: Studio Forty Five Amsterdam.

Met onze app houdt je alle belangrijke informatie bij: Je trainingsschema’s, Opengym & Groepsles Rooster, Reserveringen & QR code voor toegang tot de entree. 

Je kan je lidmaatschap gemakkelijk stopzetten in jou forty five account in de forty five app – heb je hierbij hulp nodig kan je je vraag mailen naar info@studiofortyfive.nl

Opzeggingen kunnen alleen gedaan worden per mail of in de forty five app. 

Heb je nog vragen?  Mail je vraag naar info@studiofortyfive.nl – wordt binnen 24 uur beantwoord. 

Prijslijst zonder lidmaatschap

Dagpas €15,-

Weekpas €50,-

10 Rittenkaart €125,- 

4 Weken entree €99,-

12 Weken entree €239,-

Lidmaatschappen

 

Lidmaatschappen

Alle lidmaatschappen zijn onbeperkt toegang tot de open gym en groepslessen (small group BBB & circuit )

 

** Flex €79,- Per Maand

*** Half Year €69,- Per maand

**** Year €59,- Per Maand

***** Student VOL.

Inschrijfkosten €25,-

Tijdelijke contract pauzeren €25,-

 

** Flex Maand wordt na de eerste lidmaatschapsperiode van 3 maanden telkens stilzwijgend verlengd met 1 maand.Opzeggen kan met inachtneming van de opzegtermijn van 1 maand (per 1e van de maand volgend op de maand waarin wordt opgezegd).

*** Half Year Membership is maandelijks opzegbaar na een minimum periode van 6 maanden, na 6 maanden word het lidmaatschap stilzwijgend verlengd met 1 maand.Opzeggen kan met inachtneming van de opzegtermijn van 1 maand (per 1e van de maand volgend op de maand waarin wordt opgezegd).

****  Year Membership is maandelijks opzegbaar na een minimum periode van 12 maanden, na 12 maanden word het lidmaatschap stilzwijgend verlengd met 1 maand.Opzeggen kan met inachtneming van de opzegtermijn van 1 maand (per 1e van de maand volgend op de maand waarin wordt opgezegd).

***** Student Flex is maandelijks opzegbaar na een minimum periode van 6 maanden, na 6 maanden word het lidmaatschap stilzwijgend verlengd met 1 maand.Opzeggen kan met inachtneming van de opzegtermijn van 1 maand (per 1e van de maand volgend op de maand waarin wordt opgezegd).

 

Mocht er iets wijzingen in het rooster dan koppelen we dat direct door naar de Studio Forty Five App. Heb je vragen over de openingstijden? Neem dan contact met ons op.

maandag: 07:00 – 22:00
dinsdag: 07:00 – 22:00
woensdag: 07:00 – 22:00
donderdag: 07:00 – 22:00
vrijdag: 07:00 – 20:00
zaterdag: 08:00 – 18:00
zondag: 08:00 – 13:00

KENNISMAKEN?

Ook jou persoonlijke doelen behalen?

In een vrijblijvende intakegesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

Studio Forty Five Amsterdam

Maassluisstraat 101

1062 GA Amsterdam

info@studiofortyfive.nl

(31) 627403530