Gym Forty Five

A New High-end Gym gelegen in Amsterdam.
Studio forty five Amsterdam is een luxe gym waar je de fitste versie van jezelf kunt worden. We helpen je om je beter dan ooit te voelen! Studio Forty Five Amsterdam bestaat uit verschillende trainingszones, met zeer luxe voorzieningen. We bieden groepstrainingen aan die je blijven uitdagen. Onze visie is kwaliteit, deskundigheid & hard werken. We staan ​​nooit stil en dagen je continu uit om een ​​stap verder te gaan. We streven naar een private gym en geen overvolle sportschool!

Word Member @ ‘Forty Five’ en download gratis de app in de appstore: Studio Forty Five Amsterdam.

Met onze app houdt je alle belangrijke informatie bij: Je trainingsschema’s, Opengym & Groepsles Rooster, Reserveringen, Actie’s & nog veel meer.

Je kan je lidmaatschap gemakkelijk stopzetten in jou forty five account in de app. 

Met vragen kun je altijd bij 1 van onze trainers terecht.

 

Wil je de gym eerst proberen? Dan bieden wij ook een dagpas aan, wordt je na afloop lid dan wordt €15,-  in mindering gebracht op de volgende factuur. Wil je geen lidmaatschap die automatisch verlengt of blijf je maar 1 week in Amsterdam? We bieden ook een 1 en 4 weken entree pas aan en een 10 rittenkaart. Alle onderstaande entree’s zijn zonder inschrijfkostten.

Lidmaatschappen

 

Lidmaatschappen

 

 

** Unlimited maand €79,- Per maand

*** Unlimited Half jaar €69,- Per maand

**** Unlimited Jaar €59,- Per maand

Inschrijfkosten €25,-

Tijdelijke contract pauzeren €25,-

 

** Unlimited Maand wordt na de eerste lidmaatschapsperiode van 1 maand telkens stilzwijgend verlengd met 1 maand.

*** Unlimited half jaar is maandelijks opzegbaar na een minimum periode van 6 maanden, na 6 maanden word het lidmaatschap stilzwijgend verlengd met 1 maand.Opzeggen kan met inachtneming van de opzegtermijn van 1 maand (per 1e van de maand volgend op de maand waarin wordt opgezegd).

**** Unlimited Jaar is maandelijks opzegbaar na een minimum periode van 12 maanden, na 12 maanden word het lidmaatschap stilzwijgend verlengd met 1 maand.Opzeggen kan met inachtneming van de opzegtermijn van 1 maand (per 1e van de maand volgend op de maand waarin wordt opgezegd).

Mocht er iets wijzingen in het rooster dan koppelen we dat direct door naar de Studio Forty Five App. Heb je vragen over de openingstijden? Neem dan contact met ons op.

maandag: 07:00 – 22:00
dinsdag: 07:00 – 22:00
woensdag: 07:00 – 22:00
donderdag: 07:00 – 22:00
vrijdag: 07:00 – 20:00
zaterdag: 08:00 – 18:00
zondag: 08:00 – 13:00

KENNISMAKEN?

Ook jou persoonlijke doelen behalen?

In een vrijblijvende intakegesprek bespreken we de mogelijkheden van personal training.

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

Studio Forty Five Amsterdam

Maassluisstraat 101

1062 GA Amsterdam

info@studiofortyfive.nl

(31) 627403530