OUR TEAM

About Us

 

 

 

 

TRAIN

THE NEW YOU,STARTS HERE.

BRINGING PERSONAL BACK TO PERSONAL 

Personal training, de term zegt het al: Persoonlijke training. Niet iedereen heeft hetzelfde doel en ieder lichaam en leven is uniek. Met behulp van een personal trainer wordt er gekeken naar wat JIJ wil, hoe JIJ je leven leid en hoe JOUW lichaam is. Dat betekent dat elke training en begeleiding die je volgt speciaal is gemaakt alleen voor jou, zodat jij jouw doel bereikt. .

PERSONAL TRAINER STEPHAN HAMERSMA

Founder & Owner STUDIO FORTY FIVE AMSTERDAM

Wanneer je de stap zet om hulp in te schakelen bij jouw nieuwe lifestyle, dan wil je terecht komen bij de juiste. Tegenwoordig zijn we allemaal al snel ervaringsdeskundige op het gebied van sporten en voeding. Dat is niet eens zo gek, want tegenwoordig kun je alle informatie online vinden, maar welke informatie klopt nu eigenlijk en vooral wat werkt voor jou?

Dit is precies het wezenlijk verschil met een ervaringsdeskundige en een personal trainer. In al die jaren als personal trainer voor jong en oud heb ik geleerd dat ieder mens uniek is. Een cliché maar iets wat je als personal trainer heel serieus moet nemen. Dit gebeurt bij mij vaak al bij het eerste gesprek, dit is het moment dat ik mijn klant graag leer kennen. Wat zijn je drijfveren, wat doe je zoal op een dag en weet je van jezelf al waar je valkuilen liggen? Geen intake gesprek, maar een kennismakingsgesprek.

Geen mens is hetzelfde en geen doelstelling is hetzelfde. Zo heb ik mensen die binnen komen en willen gaan voor een killerbody, mensen die vanuit een blessure weer willen opbouwen of mensen die voor een film of programma binnen een bepaalde tijd een “strak” lichaam moeten hebben. Je kunt het zo gek niet verzinnen, echter hebben al deze mensen begeleiding nodig in de vorm van kennis, training, voeding, en discipline. 

In mijn vak is er veel concurrentie echter heb ik de luxe om al aantal jaren veel mensen te mogen begeleiden. Mensen die een korte tijd in begeleiding zijn, langere tijd of weer terugkomen. 

 

GIVING UP IS NOT AN OPTION

-STEPHAN HAMERSMA

PERSONAL TRAINER YOERI GRAAF

Personal Trainer by STUDIO FORTY FIVE AMSTERDAM 

Ik ben er van overtuigd dat het fysieke aspect van persoonlijke begeleiding enorm veel voordelen met zich mee brengt. Bij een plan voor jouw doelstelling komen er verschillende factoren bij kijken zoals leeftijd, hoe vaak je kan trainen, stressniveau’s, je algehele lifestyle etc.

Daarom is er een ding wat centraal moet staan! Personalisatie. Een Personal Trainer die rekening houd met al deze factoren zodat er een plan ontstaat wat werkt voor jou! Ik geef je de handvaten mee waar je de rest van je leven iets aan hebt.

Een plan wat werkt op lange termijn, zodat je ook zelfstandig je fitte lifestyle door kunt zetten.

Of je nou een uurtje flink wilt zweten of wilt werken aan een lange termijn doelstelling ik sta voor je klaar.

 

DO WHAT IS RIGHT, NOT WHAT IS EASY

-YOERI GRAAF

Meld je aan voor een intake gesprek